.:.FOLLOWERS.:.

Saturday, December 25, 2010

hey FOLLOWERS...ini AWARD kamu =)

SELAMAT MALAM SEMUA..http://www.cute-smiley.com

Ari ni ika agak rajen oke untuk hupdate blog...
sambey makan angin http://www.cute-smiley.comdi belog sahabat2 yg seme2 nye wundeba blaka...
tiba-tiba muncul perasaan geli-geli untuk buat award untuk follower yang sudi follow belog ika..
terima kasih kesayangan-kesayangan sekalian.http://www.cute-smiley.com

oke kesayangan-kesayangan sekalian, kat bawah ni, korang bole copy n paste award comey ni kt belog korang or sidebar d belog korang...
tapi TAPI TAPI...hehe korang kena jawab beberapa soalan..maybe satu je kot soalan..sb xmo menyusahkan kesayangan-kesayangan sekalian..


Photobucket

mula-mula korang copy dulu award kt atas ni...
pastu cuba korang scroll down cket kt bawah ni..ala, bawah ni je

CAKKKK!!http://www.cute-smiley.com

SOALAN 1

Dalam banyak-banyak entry dalam belog ni, mane satu entry yang korang paling suka..

SOALAN 2
 
Komen anda pasal entry yang korang pilih 2?


oke..sudah..hihi

SEE!! 
simple je kan?hehe

last but not least, thanx a bunch http://www.cute-smiley.com sebab sudi jd follower..
Semoga Allah s.w.t merahmati kalian semua..
 
aminn...



4 gossip (s):

Syafiq Rosli

thank ya..:)

Diedie Yana

tq cik ixca...hihihihi dah amik award... entry plg best eh...ixca jd cheff...len kali ajar resepi len plak kikiki...

princess pisang

dh ambik award tu..
thanx k.ixca!

http://princesspisang.blogspot.com/2010/12/award-dari-k-ixca.html

thanx folowin me to..

Nasz

thanx..dh amik award 2..btw entry plg bez yg indroduce time kcik2 kot..trigt zmn ms kcik2 dlu..hehe