.:.FOLLOWERS.:.

Wednesday, December 8, 2010

BANTAL POLKADOT



HALLU semuanya 

korang2 seme sihat kan?law xsihat, cepat2 ambil ubat oke..bukan ape, skarang ni dengan keadaan cuaca yg xmenentu plus antibodi yg lemah ni mudah je demam2 kan? so, jaga kesihatan taw! sb berperang dengan kesakitan adalah sangat tidak best..hukhuk

sebenanye entry ni jz penutup untuk malam ni..mata da rabak da ni walhal jam baru je pukul 10 lebey..tapi, law difikir2kan balik, elok gak law amalkan tido awal...sb da selalu sangat tdo melepasi jam 2 pagi..xelok untuk KESIHATAN oke! dah tawu, tapi buat gak kan? camnila manusia..malas nk ulas panjang2 sb masing2 bole pk sendiri kan? peace :)

maaf kawan2...Photobucket

ai mcm rasa nk check in awal la malam ni...ngantuk, plus rasa cam nk demam..
esok ai bangun awal, ai nk kena bergegas angkat makanan kt cafe ai  Photobucket  n kemas2 ape2 yg patut...hoho..

pastu tadi..TADI TADI...mak ada cakap, "mak teringin nk makan dalca macam yg ikah buat masa raya haritu...esok buatkan eh"

so, kesimpulannya menu esok ialah dalca daging..nyum nyum mabeLESSS Photobucket

oh ya, sebelum ai tutup tirai belog malam ni,meh kita rujuk balik tajuk entry kali ni iaitu pasal bantal polkadot biru yg sepatutnya xde kena mengena langsung untuk ditacap sebagai isi kandungan dalam belog ni..hoho..tapi TAPI TAPI ai xkesah...comey oke! ai ade bantal peluk kecik  polkadot wane biru..n lg kacak law beliau berwarna PINK! wink wink...
baru je dapat si kecik ni sb free gift mase bli set comforter baru..so, ai sambar dulu..weeeeeeee Photobucket

oke..dah DAH DAH...
masa dah time dah ni..

selamat malam semua..
oh ya!
selamat malam dalam bahasa German ialah GUTE NACHT...

psst: jangan lupa pakai STOKIN PINK 

0 gossip (s):