.:.FOLLOWERS.:.

Saturday, December 25, 2010

CONTEST AKU DAN KACA MATA



SELAMAT PETANG SEMUA..[dah petang rupanya..huu]

meh usha cket pic bro berkaca mata kt bawah ni..wallla...macho abes la tu kan..kan?hikhik..
act, die ada wat contest aku dan kacamata..n sangatlah dialu-alukan untuk sape2 aje untuk join...
tapi
TAPI..
TAPI...
ada syaratnya oke...

Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar [ini link beliau : http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html?utm_source=BP_recent]
  • Tag 2 orang rakan anda

simple je kan??

so, incik SYAFIQ ROSLI...
saya dengan ini telah berbesar hati untuk join contest kamu...n ini diaaaa!!!

CAKKKK!!

hikhik..actually, ni gambar lama..hukhuk..ampunkan saya pak!!

now, ika rasa nk tag:

semua orang yg view blog ni..dengan ucapan, rajin-rajinkanlah diri anda join contest ni..tp baca syarat-syarat dulu eh...