.:.FOLLOWERS.:.

Sunday, February 6, 2011

tiada tajuk



Apa ertinya hidup ini sebenarnyaaa................?
masih sepi walaupun dalam keramaian.......................



Saturday, February 5, 2011

Contest Blog Paling Cantik, Comel dan Kemas


Bloggers...

ohoiii..liat betul skang ni nk hupdate belog..banyak sangat komitmen..huhu [game] :P
ritu, mekcuk ada tag kt fb suh wat satu entry ni...n sorila mekcuk ku sayang coz amik masa yg begitu lama untuk join contest nih...jangan majok majok na..muah! muah!

act, contest ni dianjurkan oleh salah seorang blogger yg cun lagi menawan [kipas jgn xkipas]
jadi, anda-anda semua yang budiman! sila la ringankan tapak kaki g joging2 n bt kuak lentang kt belog beliau eh..free ja..no toll is required..hokhok

tamaw dok buat ajen nk longgarkan urat2 di jari terlalu banyak..so, lets cekidaut ape syarat2 yg telah ditetapkan untuk korang mengejoin contest nih:
klik banner di bawah ni untuk mendapat pengetahuan yang lebih meluas..hoho



::pesanan dari pihak penaja::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni...iaitu di entry kepunyaan Farzana Farzanto..
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

untuk contest ni, ika dengan tanpa segan silunya nk beratkan beban rakan bloggers yang laen untuk turut serta memeriahkan n memberatkan otak tuan punya contest supaya lg pening untuk pilih pemenang..hihi

dan...calon-calonnya ialah:

 eyz


ok..done!
bole proceed ngan next entry..hikhik
tido dulu la kot..letey suda mata ini..+__+