.:.FOLLOWERS.:.

Wednesday, January 12, 2011

Saya Pelajar UiTM



eeeuuuu cam bes je an nk gtaw org yang saya, FAIQAH NAJIYAH BINTI ANUAR masih seorang student..hik..rasa cam muda je lg an?an? xkesahla..menuntut ilmu itu tidak pernah punya keterbatasan waktu n had umo..setuju? law setuju sila angkat kening!http://www.cute-smiley.com

sebenanye camni..tadi masa nga berjoging2 kt belog orang, ika terjumpa la entry pasal ni..entry ni dibuat oleh incik Azman yang budiman yakni tuan punya belog -->Blog Pilihan Malaysia

xcaye? law xcaye sila dengan rela hati klik link di atas..pastu bole la join berkaki-kaki n jangan lupa ajak mmber2, org2 kampung, sanak-sedara semua memeriahkan lg entry nih..tapi kena mengikut syarat2 yang da ditetapkan la...

okeh, meh nk story cket pasal ika..
now, ika baru masuk SEMESTER 2 untuk program MASTER PENGURUSAN SISTEM PEJABAT di UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA, SHAH ALAM.

InsyaAllah law xde aral melintang or dugaan datang bergolek, by d end of dis year ika akan abis belajar..wihiiiiii bahagianyaa iduppp..oh..oh..http://www.cute-smiley.com

pastu kan..sepanjang 2 semester ika kt cni, mmg banyak kot pengalaman..baek ngan lecturer mahupun ngan coursemate sekalian..tp kan..xdela sebanyak pengalaman time degree dulu...oh, itu mmg tersangat berlambak n melimpah ruah law nk dicerita...pastu gambar pun mmg bertingkat-tingkat..sangat-sangat RINDU kan masa-masa itu..sangat-sangat RINDU pada adik-beradik OMB66A 2009..http://www.cute-smiley.com

tapi..tapi..tapi..rakan-rakan master pun xkurang hebatnya gak..dorang sangat2 sporting n masuk air oke..rili enjoy having fun with dem..

Gambar ni diambil masa jamuan raya di rumah Tuan Syed kt Ampang, one of our lecturer yang ngaja Service Operation..


Ni lak masa wat potluck sempena jamuan raya..ika n housemate buat rendang daging, ayam masak merah, n acar buah...OUCHH...debabnya ika time nih.

n nie masa kitorang makan-makan pas abis last paper sem lepas..


duh, xbanyak sangat la law nk cite sb baru sem dua kan..law suh cite pasal degree dulu mmg longgar la urat-urat eden menaip..hihi..http://www.cute-smiley.com

tat's all..ape2 pun, rili enjoy having my master n feels like xsabar nk abiskan secepat mungkin..heee!http://www.cute-smiley.com