.:.FOLLOWERS.:.

Monday, January 3, 2011

resah-gelisah


dear belog...

ai nk gtaw...

banyak gile komitmen skang ni..
komitmen ngan game..
men game xyah susah2 nk tacing2 n nangis2..sb game bukan orang...

kadang2 bole tak law nk cakap game lagi paham jiwa dari seorang insan yang bergelar manusia?
oi game..hati kaw xkeras mcm hati manusia kan??http://www.cute-smiley.comkau ikut je ape yg org nak kan?kan?senang nk bentuk kaw game..huhu

arini, baru timbul minat nk maen cityville..masa kt umah ritu da puas kena pujuk ngan atun n ijat suh maen cityville..dorang cakap..besss..tapi, time 2, hati ngah sangkut kt cafeworld n cartown, mmg xlayan la cityville tu kan...pastu ntah tiba2 minggu ni timbul lak perasaan bertanggungjawab seorang farmer untuk kembali memajukan ladang2 yang sekian lama ditinggalkan...ha! kaut cik ixca kaut! men seme game yg ada kt fesbuk 2 ha..

ishh..kalu la men game camni bole dapat duet, ai rela tido sejam je u!huhu

oke, sebenanya malam ni xbole tdo...macam2 benda pikir..biasala, benda yang kita xnak pikir, 2 yang slalu kita pikir n akan selalu terbayang2..http://www.cute-smiley.comSETUJU?? law setuju sila angkat kening..

baru pas mandi, terasa segar cket..n tunaikan kewajipan yg harus dibuat..pastu sambung maen game...fesbuk dengan ini saya maklumkan bahawa wall ditutup buat sementara waktu sb tuan tanah nk muhasabah diri..huhu

japgi, maybe dalam kul 5 or 6 nk g amik mama anit kt stesen bus sec 17..maybe 2 salah dua sebab nape mata xbole nk pejam...


erm...rindu seseorang.. :'(http://www.cute-smiley.com http://www.cute-smiley.com

0 gossip (s):