.:.FOLLOWERS.:.

Saturday, November 13, 2010

mimpi mainan tidur kan?kan?kan?

Pagi tadi bangun2, tiba2 air mata berlinang kt pipi..sedih ke?mimpi ape td?
rase mcm xde mimpi yang sedih sangat..

yang ingatpun, dlm mimpi td.....ada kak una, ada ija, ada aisyah razali[tiba2] haha..pastu ada idzhar[pun tiba2 gak] n pelakon2 tambahan yang dok menempek di sekitar masjid....ni kira da part last da dlm mimpi nih..

part awal2 tempat kejadian kt tmpat len asenye....mak da xingat u!hoho...
tp kan, org cakap..orang la cakap, law mimpi 2 kita xingat, maybe akan jd kenyataan n akan terjadi dlm realiti...maybe soon...metoi ka?hurm....maybe..hoho

last kopek mimpi pagi tadi..mule2 mimpi aisyah razali, 1ne of my classmate drivekan kete kuar parking..  pastu bile da kuar parking....tibe2 ntah cane, call akk xdapat, msg xdapat, sb asalnye dye yg kene drive...tp dye g mane ntah..toilet kot...

pastu kan..ntah cane, tibe2 kete 2 jadi beskal dua biji..1 beskal mini yang ada raga kt depan 2, satu beskal racing...nama pun mimpi kan?hoho

tp xpelik...sb mimpi kan....hihi...time kete da btukar jd beskal dua bijik tu kan...tiba2 aisyah razali btukar jadi ija....ntah pegi mane la ecah td..haha..
n nga pk2 cane la nk bawa blek beskal racing lg 1 tu kan...padahal ape ke dungu la budak2 ni....nek la sorang satu..kan?? ni dok kalut nk nek satu beskal dua org...heheh....emmm..da name pun mimpi....kann?? 

pastu nga pening dok fikir, mane kak una ni..tiba2 dapat msg dari idzhar...die cakap 'g makan kt......[tempat da lupa'-kak una....
mmg pelik, bila masa k.una kenal idzhar..n bila masa la dorang g makan..ish..pelik..pelik..pelik..[sambey garu kepala dalam mimpi]

pastu kan..tiba2 kami da ada kt masjid...da nama pun mimpi..kan?ehehehe...
masih dengan masalah beskal racing lg....katanya nk tinggal kan...so, ija pun tanya 1ne of pakcik kt situ..
"Pakcik, xpe x law ktorang nk tinggal beskal ni kt cni dulu.  Agak2 kene curi x?"
pastu pakcik tu jawab, "Sini masjid adik, xde org nk curi"...hoho berasas gak jawapan 'mimpi' pakcik nih..hoho

pastu kan..[banyak btol pastu..hehe] nga dok jalan2 kt masjid 2, tiba2 ada la tdengar dua org budak dok cakap2...dorang macam dok aim beskal racing yg nk kena tinggal 2...n nak amik katanya..katanya la..da nama pun mimpi kan...

.lepas je denga budak2 2 cakap camtu, ija terus lari g amik beskal racing n ktorang balik bersama2 beskal tu..tp yang pelik kitorang xnaik..tuntun je beskal tu sambil berlari..berlari tu..nk lari ke nk nek beskal tuh..tamak btol....ahahahahaha 


soalan untuk anda...beskal untuk disorong ke untuk dinaik dan dikayuh???...ha jawab..jawab...hahahaha..adui..mimpi....mimpi...ntah ape2

sekian...da abis da sebab terus terjaga mengejut...hoho

***tiba-tiba terfikir, apa relationship antara air mata yang berlinang ngan mimpi td?
penat kot berlari smbey sorong beskal...2 yang nangis...haha



0 gossip (s):