.:.FOLLOWERS.:.

Thursday, November 18, 2010

demo make-up by kak maisarah sheikh








oke..i noe post ni sepatutnye da lama da...end of october spatutnye da post..tp penulis seorang yang malas hupdate..redha jela..hoho dua kali..
malam tu nini ade tanye sok free x coz nk suh tadah muka demo make-up..n ai pun cakap, bole je..agpun dok umah sorang2 adalah sangat bosan oke!
oh ya! nini 2 pun nga bjinak2 dalam dunia mekap2 gak tuu..sape nk request die jd mak andam untuk hari bahagia bole la book cik nini hartini asnawi kita tu..
Berbalik pada cite kita td yang separa tergantung gitu, pasal nk jd model utk demo Kak Mai, so, ai pun pegi la kt Eyra Ryzal Studio kt umah beliau di Batu 3....eh, bukan pegi sendiri oke, sb ai xde transport...Kak Maisarah yang jemput ai kt kfc sec 7..sbelum tu ktorang singgah bli dulu laksa kt Restoran Rasa Manja...hurm..laksa xsedap..jgn beli kt situ..siyes! take note eberibadi! Laksa di Restoran Rasa Manja ala2 orient itu xsedap...huhu..

First time ai jupe Eyra, beliau sangat sangat cun gile oke! da la mude ag..
n she's been married..hehe :)

fer ur info, Eyra ni kira sifu la kepada nini n kak mai..so, kak mai nk g wat demo depan sifu beliau la..law ade terlebey or terkurang, Eyra akan tunjukkan..

so, kat atas 2 la hasilnye!

n fer ur info, kak mai skarang ni da start make-up pengantin...so, sape2 yang inginkan sentuhan beliau, xkisahla utk kawen ke, btunang ke, dinner ke..bole la contact kak mai :))

n kat bawah ni, a pic of mine n kak mai..
kat TESCO!
sb ktorang teman kak yati g cari cermin..hehe :p


1 gossip (s):

Anonymous

Hello Thank you! I always wanted to write in my site something like that. Can I take part of your post to my blog?