.:.FOLLOWERS.:.

Monday, August 23, 2010

lanjutan kisah stokin dan tido

guten morgen all~

terasa nak sambung kisah stokin dan tido la.heeeeeeeeee

malam td xpakai stokin.sebab xtdo.

buat slide ngan faten.agak2 da muak buat slide.stop dulu.

mati kutu tataw nk wtpe.nk tdo mata xngantuk.

kul 3.40 panaskan kuali.goreng nasi untuk sahur.

seme da siap.tengok cik tibi jap sambey online fesbuq.xde wtpe pun.suka tgok video yg diupload kt fesbuq 2.release tensi walopon kadang2 gelak sorang2..ade ceq kesah?

agak2 da kul 4.40.kejut housemate sekalian.den sahur bsame.

ni cik mata da ada rasa pedih2 da ni.kepala pun da rasa pusing2 sampai ke anak mata da ni.

kena tido.tp xbole lama.t nk kena g puncak alam.tp xpe,sengaja nk bizikan diri fer a reason!

berbalik pada kisah stokin.

jpg nk tdo kena pakai stokin.

cik kaki da rasa sengal2 balik da ni.derita btol!

tok leha cakap tido kena pakai stokin.kaki sejuk!

tp betul.hypothesis yang dibuat sebelum ni ternyata betul.

ternyata ada relationship antara memakai stokin terhadap kualiti tidur yang bagus.

selain terasa comel bila bole pakai stokin warna-warni.tido pun jd selesa.

pastu law agak2 pagi2 2 terbangun lewat...turun2 je katil bole buat ice skating tanpa perlu melangkah setapak demi setapak ke toilet.mudah dan menjimatkan masa kan? [pasni bole try]


kesimpulannya, tido mmg kena pakai stokin.

penah ada sehari tu bangun2 tido stokin tinggal sebelah.mungkin ija yusoff cuba sabotaj.tp itu hanyalah assumption.

oke.nak tidola.cannot go dah bak kata en. gmie dealova aka perosak bahasa tegar.


[jangan lupa pakai stokin dulu.expose cket]

CAKKKK!!!



[pas bangun tido.jangan lupa letakkan stokin di tempat asal beliau]

* lokasi: atas kepala katil


[atau anda bole juga letakkan beliau dalam kedudukan sedikit menyerong bergantung pada kreativiti masing-masing.hihi]


0 gossip (s):