.:.FOLLOWERS.:.

Saturday, April 17, 2010

Tag : Segmen Selongkar Fuhhhh...

fuhhh..macam artis lak tiba2 leeya tag suh wat segmen selongkar beg..hoho..
macam femess je kan..u nk tengok ea ape harta karun yang dibela oley beg i ea leeya..oke, silakan.. :)

ta faham?oke..meh nk terangkan serba sedikit..tag nya berbunyi begini..selongkar ape yg ada dlm beg korang.. take a pic.. n postkan entry di blog anda.. ika pnya seperti ini..
.
.
.

.
.

nama objek di atas ialah beg.beg ini berwarna biru.sekian saja untuk pengenalan.oke..mari kita tinjau dan jelajah isi beg tersebut..
.
.
.

.


ini ialah pandangan atas beg tersebut.dapat lihat?oke.terima kasih sebab sudi lihat sarang tikus tersebut.tp ia ternyata lebey cantik dari sarang tikus.mungkin sarang hamster kot.cantik kan?kemas..hoho
.
.
.
dan mari kita keluarkan mereka semua.dan saya akan kenalkan mereka semua pada anda.
hurm..mana satu ea yang patut diperkenalkan dulu..mungkin mereka semua patut osom dulu..oke..
.
.

.

.


yang ni losyen, disapu dikala kulit terasa kering..objek di sebelah losyen bernama compact powder.jenama dirahsiakan.hoho.n ada cik lipstick, jarang pakai tp in case law nk goda sape2 so bole la pakai cik lipstick..haha!
pastu ada eyeshadow, kaler biru u...sb hari ni beg i biru..ape relationship ntah beg n eyeshadow..ade kot.biaq p....weeeeeeeeeee..
pastu pfume yang mudah dibawa kemana-mana..apple blossom.kadang2 ianya bertukar menjadi wangian miracle..hoho..n sebelah tu hand sanitizer yang ada biji2 berwarna biru..sangat comel dan agak wangi..
.
.
.

.


jangan xtaw pen mesti ada..i kan artissssss, t law org nk mtk sign senang..hoho....n ada buku log, senang law nk tulis ape2, nk wat belanjawan ke, ada koleksi teka-teki taw dalam ni..pastu ada segala bagai password n username utk sistem..pastu cik pendrive mmg slalu ada dalam beg.xpenah buang..pendrive putih 2 nama dia si dogol, sb topi dia dah hilang.huhuw.perlu ke nk cite kt cni?xperlu?oke.hoho
.
.

.

.


n beliau di atas conpem la ada setiap masa.nama dia siti wallet.dah lama.xlama sangat kot.dekat setahun setengah.kadang-kadang beliau xbole tutup.bukan sb duit banyak tp sebab sampah sarap seperti resit-resit yang terasa sayang untuk dilepaskan pergi..hoho...tp dalam kehidupan ini, adakalanya kita terpaksa melepaskan sesuatu itu pergi dari hidup kita..kerana itu fitrah..
dan bersama-sama siti wallet adalah cik dentyne.teman mengunyah untuk menguruskan pp..hoho
.
.

.

.


dan ini.minyak singa.ia bukanlah diperbuat daripada air liur singa mahupun air peluh singa tp sila jangan tanya kenapa ianya bernama minyak singa.kerana saya bukanlah pengeluar.saya hanya pengguna.ada brooch yang jarang dipakai.cukup pakai satu, ni sbg backup.pastu cik ketip kuku.pastu ada kunci locker.n ada gelang.
.
.

.

dan ini apakah?sila teka..hohoho
.
.
.

taraAAAAA...


stokin pink.dipakai dikala jari-jari kaki menggeletar ibarat seekor udang menahan kesejukan di dalam peti beku.lebey kurang begitulah jika disamaertikan.da lusuh.ta pe, t beli laen.wana pink juga oke.
.
.

.

itu saja.saya mahu tag siapa ya.mungkin semua org yang view n3 ni.sila buat ya.danke schon :)

2 gossip (s):

m a w a r

xleh selongkar sbb dlm handbag xde pe2..~

cik shaiDa aZlin

tak sanggup la rasa nya nk tag dri sndiri bg mjawab soalan ini..my handbag lbh truk dr sarang tikus. cebisan kerepek pisang pun ade.hahaha