.:.FOLLOWERS.:.

Sunday, April 4, 2010

2009 kisah tak sempurna~

sharing is caring..
ni picca time otw blek kg fer aidilfitri..
sis unna is driving n mat haness is at d front..
n saye d belakang sedang cuba buat2 sibuk amik picca sb saye sorang je yg xde kelayakan utk pegang stereng.. :(

ehem2..cikgu ixca..oke x?




comforter terSAYANG :)


saye ade snap pic lori getah terbalik tp pic itu sudah ilang..mungkin telah ditelan virus..virus itu sungguh jahat kan?


2009 kisah tak sempurna [part 2]

walopon 2009 da lama berlalu...tp masih banyak yang belum dirungkaikan...masih berbakul2 kisah 2009 yang perlu diterjah....tp law cakap pasal 2009 ni, banyak kenangan ngan mmber2 OMB66A la coz most of d time, we spent our great time 2getha...our SUPERB GREAT time!
kangen kamu semua....

kalaula bole diputar masa...xingin rasanya nk berpisah dengan dorang seme....terlupa sejenak pada kepedihan bercinta, terlupa sejenak pada peritnya hati bila diabaikan, terlupa sejenak pada segala2 yang berkaitan ngan CINTA......i miss ol of u............................. :(

sebelum 2, meh kita tengok picca2 official kami...time ni sem 5 n ktorang masih kt SHAH ALAM...




ingat x time kite wat makan2 kt dataran wif en.fahimi.....time tu rase enjoy sangat2..macam2 kite men...tuju kasut, aeiou, lompat2...sangat bahagia kan?



lepas abis satu padang kt dataran 2 ktorang tawaf, ktorang decide utk men bowling kt ole2 seksy 18



lepas penat men bowling, kitorang decide lak nk g pusing2 KL n lepak kt tasik titiwangsa...malam masey muda kan?heeeeeeee




0 gossip (s):