.:.FOLLOWERS.:.

Thursday, April 8, 2010

i lOike TAG~[via telepon intan suraya]


Cara2 : copy tajuk entry "sepuluh" dan paste di post anda. anda dikehendaki untuk menjawap sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

(1) Siapakan diri anda di rumah?


Rumah Kg Raja : Owh..sy adalah anak kepada cegu Anuar n Yusni, seorang anak yang sangat rajen...

Rumah Keramat : Owh..sy adalah rakan kongsi bilik kepada cik siti halijah, kami berdua sangat rajin.....

Rumah Kbg Gajah : Owh..sy adalah cucu yang lagi sekali rajin juga baik kepada Leha bt Othman :)

Rumah Semua a.k.a Semua House: Owh..sy adalah seorang csr yang berdedikasi, komited pada kerjaya malahan termasuklah segala yang baik2 dat i can't put into words...
* Semua house ni pn consider rumah gak kan..hihi

(2) Siapakah diri anda di samping rakan?


Rakan yg sekepala : Ceria..Happy..Rasa mcm xmo hilang mereka semua..plz stay my SAYANGness :)

Rakan yg tak sekepala : Bole jd sangat pendiam...n tataw nk sembang ape


3) 5 benda yg anda idamkan yg masih belum tercapai?

i. HaV a serious relationship~

ii. kerja tetap oWh

iii. Jadi kaya..sama mcm intan :)

iv. Melancong 1 dunia wif siapa saja yg terSAYANG

v. jadi pari-pari(hehe bisa nggak?)


4) Siapakah nama pasangan anda?

*sape2 yang rasa dia pasangan saye, sila isi tempat 0 di bawah ea..
....................................

(5) Ceritakan 5 perkara yg anda paling suka tentang pasangan anda?
*bole x tukar kepada ciri2 pasangan yang anda suka?


i. xyahla TERlalu hensem janji sedap dpandang..
ii. Bertanggungjawab
iii. Tak cerewet aka xmemilih
iv. Loving, caring..tak mengabaikan...(barula rasa diri ni wujud)
v. memahami..kalu xbole nk paham...cane nk get along, rite?


(6) Bila tarikh anda couple?
*tukar kepada bila tarikh lahir anda ea..hohoo

20 disember 1986


(7) Apakah kenangan pahit bersama pasangan anda?

*pasangan yang lepas ea...(soalan ditukar utk special case aje ye..)

bila terpaksa memilih untuk melupakan dan dilupakan

(8) Lagu tema cinta anda?

*pun yang lepas ea..

Lagu ni kot..CInta Antara Kita - Duta feat Baizura Kahar

(9) Apa perubahan yg anda ingin lihat dari pasangan anda?

*pun yang lepas ea..

untuk kali ini, tolong jangan berubah..jaga hati anda untuk dia yang mengambil anda dari saya....(heroin xgaduh...amikla...)


(10) Tag 10 rakan anda yang lain..

i. mimie

ii.
emmylia
iii.
zhafran
iv. shaida azleen

v.
dsapreity
vi.
egie polaris
vii.
dura
viii.
wansha
ix.
sanisah
x.
sape2 pn boley :)