.:.FOLLOWERS.:.

Wednesday, May 19, 2010

.tag dari leeya.



ACHTUNG!!!!!
saya diTAG lagi!!

sangat seRONOK..weeeeeeeeeeeeeeeee[sambey menari poco2]

pagi tadi buka fesbuk, ternampak la ada post dari liya
V
v
V

1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
ish..sampainya ati kan?xyah kawan kot..tp xsampai ati :(

2). 6 orang di hati anda?
*mak *ayah *siblings[ni kira pakej, 6 in one..hohoh] *kawan2 TERbaek[pakej gak ni]rakan2 adalah sumber keriangan saye *masih kosong... *masih kosong.... :p

3). Anda rasa anda comel?

tah la..[sambey tersipu2 malu]

4). Single or taken?
SINGLE~

5). Blog yang anda suka?
semua blog yang ada dalam list saye..bowim2 saye suka terjah masuk blog mereka..hoho

6). adakah bilik anda kemas setiap hari?
kemas.. err..a’a kemas

7) Lagu terakhir yang anda dengar?
now..denga hot fm..lagu derita merindu..huhuw..ada x lagu derita membenci??

8). Last text message?
"agak2 awak jauh x dari sungai buloh nk g tempat awk" sms dihantar oleh mr.coholic yang tiba2 hari ini berada di sg buloh..hohoh

9). Last phone call?
hello..ika..pot..pet..pot..pet..
insan yang membuat panggilan --> chuck yang kini menjadi cegu setelah kuar dari vads..hohoh

10). Hari terakhir anda menangis?
xingat..tp dalam masa tdekat ni la.. saye kan pencinta ayaq mata!harusla menangis!

11). List lima color favorite anda?
*pink *putih *hitam *merah *biru

12). Orang terakhir anda ber-YM?
dayang maziah.dia Tanya pasal ketumbit..hehe :p

13). Game paling anda suka?
dulu paling addict ngan cafe world..tp skang tataw la ape dah jadi ngan cafe world tu..dah kena sita kot..hihi :p

14). Adakah anda peminat MCR?
xtaw..apa tu..CSR taw la..customer service representative..hoho..

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?
kacang kuda ja..lagi senang dari jawab paper networking..hoho

16). Anda rasa tag ini best?
ish..soalan ni susah..xbes..haha

17). Tag lagi 10 orang
puan Nurul Emmylia...lyla...ekin mawar liar..mia ali...sanisah...shaida azlin..n sape2 aje...plisss

5 gossip (s):

redriben

eh ika, bukan u suke wane pink tersangat2 ke? dulu zaman poli bukan main lagik. huuhu.. tapi i tak taulak u pon suke wane merah (besar tulisan merah tu) huhu

LeEyA

btol tu.. ko kena tukar nama.. pink jgn menangis...

eeiyss

haha~rili sweet~

Anonymous

ahaha..till now i laike pink taw..
cuma merah tu tiba2 tersuka..dah leeya nk lima..hihihi :p

Mia is My naMe

hihi.
k.ika..now bru feel free online.
after e-comm bungukks di uum.hik. :)
aha.nice tagging.
weee~ kuat nanes ag ke k.ika tayam. :P