.:.FOLLOWERS.:.

Tuesday, May 11, 2010

tag dari intan :)



hari ini hari selasa.tag ini disiapkan oleh puan intan pada hari jumaat.tp hari ini baru saya perasan bahawasanya saya turut ditag.jadi saya buat untuk hari ini.[agak skema ayat.kenapakah?]

sebelum itu..kita lihat apa award yang saya dapat dulu ya...comey kan?macam puan intan...juga ada iras2 saya sedikit..hoho


1. COPY AWARD INI MACAM DAPAT GRAMMY , APA PERASAAN ANDA ?

ada ke orang sedih dapat award?tiada kan?jika begitu, saya sangat gembira bila diberikan award ini.terima kasih daun keladi.ada lagi bagi lagi
[eh.tiba2 jadi pantun dua kerat]

2. BERITAHU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI

puan intan suraya <---[sila klik jika ingin berkenalan dengan beliau.tapi harus diingat, beliau sudah berkahwin dan bakal menimang cahaya mata]



3 NAME THAT PEOPLE CALL YOU:-

1) ika [ni sape2 je yg kenal panggey ngan nama ika]

2) bintang [name ni tataw la cane bole terjebak..tp most of member rapat panggey cik bintang]

3) kak pekqah [sungguh tidak glemer dan agak malu jika dipanggil begini..hoho..ijat n fikratul suka panggey begini.oh]

4) najiyah [ayah selalu panggey ngan nama ni dulu time kecik2.selalunya sebab nk marah..ayah suka panggey nama belakang.]

5) faiqah najiyah [org akan panggey nama ni jika nak panggey naik ke pentas untuk amik adiah or award..hohohohoho]

4. THING YOU DONE YESTERDAY:-

bangun pagi sebab jam bunyisnooze dulu 5 minitbangun lagimandifesbuking japminum milokuar g kejebalik keje---tido

5. FIVE WAYS TO BE HAPPY...

- bila bole baca sesuatu yang menggelikan hati

- gelak2 sampai kuar ayaq mata ngan teman2..besh

- dengaq lagu

- kuaq jalan2 oh.luaskan pemandangan.dan lupakan semua keserabutan

- saya seorang yang xhepi.cane nk bagi hepi??

6. APA DALAM FIKIRAN ANDA , BILA ANDA MENJADI KAYA ?

kalaulah aku...menjadi jutawan...jadi jutawan duit banyak berkoyan2..lalalala

jika ditakdirkan saya menjadi kaya dan tersangat kaya, benda pertama yang saya ingin tunaikan ialah menghantar kedua ibu bapa saya menunaikan haji, sediakan semua keperluan mereka, beli rumah untuk diri sendiri, beli kereta untuk diri sendiri, jika ada duit lebih saya akan beli juga kereta untuk jiran2 dan juga sahabat handai..hohoh.., nak tolong insan2 yang memerlukan, nak buat amal jariah, nak bayar hutang ptptn cash..hohoh..

KAWAN-KAWAN YANG KENA TAG:

ekin mawar liar

puan emmylia

mia ali aka meah

sanisah

lyla

shaida azlin

dan sape2 yang datang melawat.silakan [jangan lupa copy award skali ea]

3 gossip (s):

LeEyA

done.. dh terjah..

Anonymous

banyak sungguh impian jika jadi jutawan. Jika sy, harap2 x jadi jutawan, tapi puas hati dgn apa yg dilakukan walaupun x jutawan. Tapi kalau jadi jutawan, it's very luck. -mr.f

LyLaFuz

nk tag lyla ka??ngee..ke lyla lain..huhuhu