.:.FOLLOWERS.:.

Saturday, May 1, 2010

mari menyelongkar purse :)


Hello readers~

kini tora datang lagi dengan edisi selongkar cik purse.hohoh..
sangat eksaited apabila dimaklumkan oleh cik meah bahawasanya diri ini telah ditag.oh!
oke.kini kak eka persembahkan cik purse atau nama saintifiknya cik kewalletan yang memakai baju kebaya berwarna merah putih<---[sila highlight]hohoh

cik purse ni beli sendiri taw..hohoh.itu saja.

diingatkan bahawa latar belakang ini tiada kena mengena melainkan saja saja belaka.



oke.fitrah manusia sifat ingin tahu sentiasa membelenggu diri.kalu dah dapat tengok page depan cik purse, meronta-ronta hati kecil nk tengok isi kandungan cik purse tu lak kan?KAN?kan?hohoh.tawu dah.hihi.oke.sekarang mempersembahkan bahagian dalam cik purse ini.jeng.jeng.jeng..lalala [muzik latar]
v
v
v


seakan tidak puas dengan apa yang ada, sekali lagi perasaan ingin tahu menggelegak ibarat air panas yang sedang menggelegak setelah mencapai suhu 100 darjah.hohoh.oh!


dek tidak mahu mengecewakan hati kecil cik meah comey, kugagahi jua menyelongkar seluruh isi perut cik purse.[tangan terketar-ketar bimbang law ade rahsia sulit kerajaan negeri.hohoh]


ternyata tidak ada.yes!



SEKSYEN A

merujuk pada gambar di atas
pada poket seksyen a terdapat segala jenis kad yakni termasuklah kad atm, medical card, hotlink card..oh.oh.kad pelajar uitm di hati..kad rakan muda..hoho.kad hari-hari.kad apa ag eh..mcm2 la..ya Allah..lupa..kad pengenalan jua :)


dan yang ini..caKKKK!!!
v

v

v


me n ma fwen feberet place..PAK LI...*hokkien koew teaw sangat sedap*i laike*huhuh.
rindu nk blaja balik kt uitm.rindu nak balik umah kat danau mas.rindu.rindu.rindu.rindu puncak alam.rindu. :(

cik FAIQAH NAJIYAH!!!
stop!ini bukan n3 biasa2 yang boleh anda luahkan tentang kerinduan anda..ini adalah n3 yang bertajuk selongkar purse n ini adalah official.tidak bole lari dari tajuk!

TITIK.hohoh.

jadi..mari kita teruskan.


SEKSYEN B





anda dapat lihat kan pada poket2 tersebut terselit sekeping gambar..huhuw itu bukanlah gambar boiypren ataupun skandal ataupun suami ataupun tunang kerana ternyata mereka2 seperti yang dinyatakan tersebut memang adalah saya tidak ada..hohoh.bahasa apakah yang saya gunakan ini.bantai saje...BAHASA MALAYSIA a1.itu yang pasti..hohoh.

kalau anda dan cik meah kesayangan dapat lihat, kat bahagian zip tu ada la syiling dalam bapa kupang ntah.xsuka letak syiling banyak2 t berat.berat diri sendiri pun xtertampung inikan pula nk tanggung berat det syiling.weeeeeeeeeeeeeeeeeeee :p

pastu ada juga terdapat cik simcard bersama rakan-rakan beliau yang sebenarnya tidak geng kerana berlainan company.cik celcom and cik hotlink.xsama kan?

pastu ada sepit rambut nipis.pastu ada cincin yang mak bagi.heee.pastu ada satu pin, utk emergency case.

pastu yang terselit kat poket tuh ada la resit mebenk, ada kad segala bagai kad, n ada gambar 1ne of ma beshbuddy ever---->noor jannah rahim*tepok*tepok*


SEKSYEN C


ni kira last part of cik purse la..

jom kita tengok apa yang ada terselit kt situ :)


oh.ada cik gambar rupanya.ada tiket bas..huhu.*kenangan*
ada picca nurul emmylia and cik ija yang juga turut tersenarai sebagai my very very very besh buddy selain jannah..


zati..picca zati mane owh..hihi :0
pastu ada gambar sapa ntah....cik ixca kot..cik ixca pp tembam :p


cik meah comey, k.eka dah berjaya abiskan n3 ni..hoho..

so, skarang ni rasa geli2 je nk tag org len lak suh buat..heeeeeee


nk tag.......

nurul emmylia
intan suraya
pah bedah yo
shikin jb
yan
ekin nora mawar liar
shaida azlin
wani gf zuki :p
zhafran! hih
wansha

n sape2 yang ada kt link saye n yang melawat..saya bagi kepercayaan untuk anda buwat. :)


9 gossip (s):

Mia is My naMe

hehe.hoyeahhhh!
berjaye gk k eka jayakan tag ini. :)

majojojo~
byknye sim card tu..hihi.
pening.jgn tukaq2 na.hik.

p/s: cntik purse. :P

johnlabu

byk khazanah yek...huhuhu... :)

bintang

meah: hihi..2 la pasal..disebabkan kelembapan cik tenet, k.eka amik masa 2 hari nk wat n3 ni taw..hihi..

act, simcard 2 da xguna..cuma nk buang..ish..ish...hihi

johnlabu: hihi..2 la pasal..padahal duet xtebal pun..hik

Anonymous

motif tiket wayang tgv diterbalikkan?

bintang

hoho..la..xpasan pun.hihi..
xde motif pun..bukan sengaja dterbalikkan owh :)

Anonymous

tgv bukit raja? -en.fahmi

bintang

fahmi:yup, jusco bukit raja :)

Anonymous

jusco bukit raja, klang? good.-mr.f

m a w a r

cik bintang..x perasan kena tag jugak..:)
btw,entri ditag telah dipublish..hihi