.:.FOLLOWERS.:.

Tuesday, August 11, 2009

--no.title--

rasa cam da lama da tinggalkan blog ni..sikit jew lagi kalu tinggal confirm da penuh ngan sarang labah2..kebizian melanda..n mungkin mood tuk buat senaman jari kt blog ni xde...ntahla..xble nk berfikir ngan waras...

...sb terlalu banyak benda yang berlaku sejak akhir2 ni..cuak ngan apa yg berlaku..sedih ngan apa yg terjadi kt rakan2...ira yang masih lg kt hospital..walopon sebelum ni xrapat sangat, tp bila kita dah jd housemate, rasa cam perasaan muhibah tu semakin dekat n rapat...hope ira cepat sembuh..kawan2 ira sedih tgok ira..n ktorang nak ira sihat cam selalu...kadang2, timbul rasa kesal ngan apa yg berlaku skang ni..h1n1..da banyak nyawa yg terkorban dsebabkan penularan virus h satu n satu nih...bila difikir2 secara kasar, macam xpatut seme bende ni terjadi sehingga mengorbankan banyak nyawa...apa salah kami?

tp mungkin ni semua ujian.......................................n mungkin ini dugaan terhebat lebih2 lg utk keluarga mangsa...sama2la kita berdoa..

rite now, terlalu banyak esemen yg perlu disiapkan..da buat...tp dsebabkan ada yg terlepas pandang cket, da kene print blek...n bind...silap lagi..print ag...cam bosan kene wat bende yg same brulang2....mood nk teruskan semua ni mcm da ilang.....tekanan sumtimes wat kita rasa give up..give up utk teruskan langkah...ntahla....

boleykan nk stop kt cni dlu..hurm....