.:.FOLLOWERS.:.

Tuesday, June 30, 2009

~berakhir DENGAN pasti~

TARIKH: 30 JUNE 2009
HARI : SELASA
LOKASI: PEJABAT DAERAH BESUT




tamat sudah practical ixca

thanx to all yg sudi bg tunjuk ajar...and dis special thanks is dedicate to

  • kak za
  • kak da cc
  • kak da setem
  • kak da surat
  • kak mi
  • kak yah
  • kak ani steno
  • abg lee
  • abg yie
  • abg sin
  • abg min
  • haji ki
  • han
  • sila
  • cik sopian
  • puan sha
  • haji lib
and semua yang terlibat samada secara langsung ataw tidak langsung..hohoooo..jasa kalian akan dikenang sehingga hembusan nafas terakhir..huuu

dadaaaaa seme..
thanx once again...

* lepas ni kena pk nk wat report lak..huuuuu



Normally, kita akan rasa xlengkap kan kalu xsimpan sikit kenangan tentang perjalanan harian kita..xkisahlah dengan siapa n dmana pun lokasi kita...n walau dngan apa cara sekalipun..so, lets check it out..biarlah potret2 ini yang menceritakan segala2nya..


and dis is a gift from dem(walaupun xseberapa kata kak da)....tp dah cukup kuat utk membuktikan yang kehadiran ika selama ini dihargai..thanx atas penghargaan yg diberikan

*yayy!! ika dapat mug, ika dapat towel PDB, paper bag, n kain pasang...tenkiu..muah!

tiba-tiba ika terjadi gedix lak bila da dapat kaen..buruk benar perangai budak di bawah ni kan..sape la tuu...heeee :p

*biruuuu!!! ika ta penah ada ag baju wane biru..huuu :p

n ni lak pemberian dari abg lee...huuuu..ta yah la susah2...dye cakap..abg lee xde nk bagi ape kt ika..amik la ni..ika ta nak amik.....tp pemberian owg kita kena hargai..thanx!


*moga dimurahkan rezeki abg lee..coz beliau SANGAT pemurah..


dan yang pastinya, kisah hidup ika d PDB da pun berakhir...PASTI! :)



penakuMENARI,