.:.FOLLOWERS.:.

Tuesday, May 29, 2012

ENTRI TERTUNGGAK: GRADUATION DAY


Istiadat Penganugerahan Dua Jalur

12 Mei 2012
Sabtu
Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam




* before naek pentas, da siap bpesan2 ngan dak2 ni..masa nga amik scroll, jgn eksaited nk ckp "menjunjung kasih Tuanku" lagi, sb time tu dorang akan snap pic, so senyum je dulu sambey tengok muka Tuanku...tp if time tu korang sibuk n xsabar2 nk ckp gak, mmg mulut pn jadi 'menjunjung' gakla muncung tu...heeee


oke, itu je..ALHAMDULILLAH dah grad :)


1 gossip (s):

cik nadeeya

hehe ..lawak la bila try byg kalau bnda nk di buat kn...hahah..just ronda2 at your blog...kalau ada masa ronda la kt blog i ye thx http://kakiblogger.mygeng.org/#s01